Sprogimas

Prezidentūroje skambės Laisvės dainos

Šį sekmadienį, kovo 20 d., 13 val. vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami į Prezidentūros Atvirų erdvių ciklo renginį – jaunųjų Lietuvos atlikėjų koncertą „Kas man yra laisvė?“, dovanojamą Lietuvos gretutinių teisių asociacijos AGATA. Renginys skiriamas Kovo 11-ajai.
Renginyje pasirodys „AGATA langų“ dalyviai: dainininkės Akvilė Kalaušytė, Rūta Gricajevaitė, Jonė Urniežiūtė, Julija Rušinskytė, saksofonistai Kazimieras Jušinskas, Mindaugas Apulskis, Martynas Vlaščenko, trimitininkas Mantvydas Pranulis, pianistas Marius Giedra, gitaristas Mindaugas Stumbras ir būgnininkas Ignas Kasikauskas. Visi atlikėjai gimę jau laisvoje Lietuvoje, suteikiančioje visas galimybes saviraiškai, savo stiliaus paieškai, kur tobulėti ir siekti tikslų galima įvairiausiomis priemonėmis.
Jau aštuntus metus vykstančios talentingo jaunimo meistriškumo studijos „AGATA langai“ plečiasi ir auga. Koncertuose dalyviai gludina ansamblio, interpretavimo įgūdžius, mokosi savarankiškai aranžuoti, komponuoti, didelis dėmesys skiriamas pačių studentų kūrybai. Paliečiamos ir muzikos vadybos ir vertybių temos.


Norinčiuosius dalyvauti kviečiame registruotis telefonu 8 5 266 4073 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., nurodyti vardą, pavardę ir asmens kodą. Atvykstant būtina su savimi turėti galiojantį asmens dokumentą.
Taip pat primename, kad ekskursijos po vidines Prezidento rūmų erdves organizuojamos penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Pageidaujantieji apsilankyti turi iš anksto registruotis tel. 8 706 64 073 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode