Sprogimas

Nulūžusių nagų sprendimas – nagų priauginimas

Ir vėl nulūžo nagas pačiu netinkamiausiu metu? O jums būtinai reikia nepriekaištingo manikiūro? O gal tiesiog mėgstate ilgus nagus? Išeitis yra gelis nagų priauginimui! Tai yra visiškai nesudėtinga procedūra, kuri gali jums suteikti įstabų manikiūrą.

Kas yra gelinis nagų priauginimas?

Gelinio nago priauginimo metu natūralus nagas yra prailginamas geliu. Šios procedūros vienas iš privalumų yra toks, kad tvarkingu manikiūru galima džiaugtis iki 4 savaičių! Po 4 savaičių atliekama nagų korekcija, kurios metu galite atsinaujinti ne tik nagų lako spalvą, bet ir formą. 

Tiesa, nagų priauginimas nėra sudėtinga procedūra, tačiau ji reikalauja žinių bei kruopštumo. Taip pat reikalingos profesionalios priemonės, kurios nepažeistų tikrojo nago struktūros. Žinoma, reikia nusimanyti apie gelį, kadangi yra skirtingų rūšių - vieni skysti, o kiti klampūs. Dažniausiai skystu geliu dirba tos meistrės, kurios yra įgudusios, o klampius - pradžiamokslės. Taip pat yra geliu, kurie savaime išsilygina, todėl su jais dirbti yra paprasčiausia.

Kokia gelinių nagų priauginimo eiga?

Ši procedūra nesudėtinga, tačiau reikalauja tikslios eigos laikymosi:

  • pirmiausiai reikia nusidezinfekuoti tiek jūsų, tiek meistrės rankas. Taip išvengiama įvairių infekcijų ir bakterijų plitimo.
  • Meistrė įvertins jūsų nagų būklę - jeigu nagai bus per silpni, jiems bus paskirtas gydymas. Priauginimas bus atliktas, kai nagai sustiprės.
  • Prieš priauginimą, jums atliekamas manikiūras. Dažniausiai tai būna aparatinis manikiūras, kurių metu naudojamos specialios frezos ( odelės nėra karpomos ). Taip pat natūralus nagai yra nudildinami iki trumpumo, nes norima, kad priauginti nagai atrodytų kuo natūraliau.
  • Nagai yra nuriebalinami ( nuvalomos dulkelės po atlikto manikiūro bei sukuria stipresnį sukibimą su geliu ir nagu ).
  • Į nago plokštelę ( masažiniais judesiais ) įtrinama gelio bazė. 
  • Paruošiami nagų tipsai ( ar formelės ). Jos išrenkamos pagal jūsų nago plotį bei aptariama kokio ilgio nagų norėsite.
  • Tipsai ( ar formelės ) uždedamos ant jūsų natūralių nagu bei tepamas gelis. Jį išdžiovina UV ( LED ) lempoje. Kai gelis užstingsta, su dilde formuoja jūsų norima nagų forma.
  • Kai forma jau yra padaryta, galite išsirinkti nagų lako spalvą ( jeigu norite ).
  • Rankos patepamos drėkinančiu kremu, o odelės specialiu aliejuku. 

Ką rinktis: formeles ar tipsus?

Norint priauginti nagus naudojamos arba nagų formelės, arba tipsai. Kurį variantą pasirinkti priklauso nuo skirtingų situacijų: formelės skirtos tiems žmonėms, kurie nori idealios nagų formos, tačiau rankas nuolat mirko vandenyje. Taip pat jos geriausiai tinka tiems, kuriems nereikia per daug formuoti nagų ar paslėpti kažkokių defektų.

Tipsai rekomenduojami tiems, kurių nagai yra išgaubti, nagų odelės yra itin aukštai. Tačiau visa tai yra rekomendacijos. Jeigu esate jau išsirinkę savo būdą, tuomet juo ir vadovaukitės. Nagų meistras išpildys jūsų norus bei svajones!

Priemones ir įrangą nagų priauginimui galite rasti apsilankę internetinėje parduotuvėje https://nagulakavimas.lt/. Didelis asortimentas ir itin žemos kainos abejingų nepalieka!

21-347a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode