Sprogimas

SPA ritualai namuose – puikus būdas pasilepinti

Kiekvieną savaitgalį namuose atliekami SPA ritualai gali tapti jūsų grožio paslaptimi, kuri padeda išsaugoti ne tik puikią išvaizdą, bet ir gerą savijautą. Tokiam savo kūno bei sielos palepinimui neprireiks nei didelių išlaidų, nei ypatingų pastangų. Pakaks vonioje susikurti jaukią, atpalaiduojančią atmosferą ir išsitraukti turimas odos bei plaukų priežiūros priemones. Siekiant pačių geriausių rezultatų verta žinoti keletą taisyklių, kokia eiliškumo tvarka atlikti kiekvieną procedūrą.

Atpalaiduojanti atmosfera – svarbi SPA sąlyga

Sumanius pasilepinti SPA malonumais namuose, derėtų pradėti nuo erdvės pasiruošimo. Harmoninga bei atpalaiduojanti atmosfera yra nė kiek ne mažiau svarbi nei grožio procedūroms naudojamos kosmetikos kokybė. Žvakės bei mėgstama muzika per keletą akimirkų įprastą vonios kambarį pavers ramybės ir jaukumo oaze. Svarbu nepamiršti purių švarių rankšluosčių bei jaukaus chalato. Minkšta kempinė, natūrali plaušinė, masažinis šepetys bei kitos nedidelės dėmesingai parinktos detalės užtikrins dar didesnį komfortą ir sukurs prabangos jausmą.

Dėmesingai parinkta kūno kosmetika

Namų SPA nereikia jokių išskirtinių kosmetikos priemonių, nes tikėtina, kad namuose jų turite pakankamai tik ne visada atskiras grožio procedūras sujungiate į visumą. Siekiant intensyvaus odos atgaivinimo poveikio derėtų turėti savo odos tipui tinkantį kūno šveitiklį, vonios druskos arba putų, mėgstamo aromato prausiklį bei odą giliai drėkinančią bei maitinančią priemonę. Jei kažkurios iš priemonių trūksta jūsų vonios spintelėje, jų įsigykite https://klipshop.lt.

Kūno odos palepinimo ritualą derėtų pradėti nuo švelnaus, bet atidaus nušveitimo jūsų odos tipui tinkamiausiu šveitikliu. Nešvarumų bei negyvų ląstelių pašalinimas stangrina ir išlygina odą, o taip pat užtikrina ženkliai geresnį odą drėkinančių bei maitinančių priemonių įsisavinimą. Po šveitimo procedūros metas atsipalaiduoti šiltoje vonioje. Ši pasilepinimo dalis bus dar malonesnė į vandenį įbėrus mėgstamo aromato vonios druskos, įlašinus aliejaus arba putų. Šį etapą užbaikite visą kūną nuplaunant aromatinga dušo žele ar kitu prausikliu.

Pasimėgavus šilta vonia dar nėra kur skubėti, nes laukia ne mažiau atpalaiduojantis odos palepinimas intensyviai drėkinančia ar maitinančia priemone. Nesvarbu, ar šį kartą naudosite kūno aliejų, kremą ar losjoną, verta jį įmasažuoti į odą lėtai ir atidžiai. Masažas atpalaiduos kūną ir užtikrins dar geresnį drėkinančios priemonės įsigėrimą į odą.

Dėmesys ir veido odai

Paskyrus laiko pasilepinimui ir grožio procedūroms nepamirškite ir veido odos. Čia vėlgi nereikės jokių ypatingų priemonių. Pakaks naudojamo odos šveitiklio, toniko bei veido kaukės ar kitos intensyvaus poveikio priemonės.

Su mėgstamu šveitikliu nušveitus negyvų ląstelių sluoksnį ir nuskalavus jo likučius svarbu odą tonizuoti bei atstatyti jos natūralų pH. Kitas žingsnis turėtų būti veido masažas. Veidą masažuokite keletą minučių pirštų galiukais švelniais sukamaisiais judesiais arba tam skirtu veido masažuokliu. Kaip masažo pagrindas puikiai tiks aliejus veidui ar riebesnis kremas. Tuomet labai tinkamas metas odą prisotinti aktyviai veikiančiomis medžiagomis, tam puikiai tinka intensyvaus poveikio kaukės. Rinkitės tokią, kuri geriausiai atitinka jūsų veido odos poreikius – intensyviai drėkinančią, raminančią, stangrinančią ar suteikiančią švytėjimo. Beje ilsintis vonioje yra puikus metas ne tik veido kaukės palaikymui, bet ir plaukų palepinimui kauke.

Ne mažiau svarbu, rasti laiko namuose SPA patirtį susikurti bent kartą per savaitę. Ilgesnį laiką skiriant laiko savo atsipalaidavimui bei odos puoselėjimui greitai pastebėsite lūkesčius pranokstančius rezultatus. Ne tik akivaizdžiai pagerės odos būklė, bet ir nuotaika.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode