Sprogimas

Vilniaus kredito unija – paskola Jūsų verslui

Dažnai žmogus ieškodamas būdų kaip pasiimti paskolą blaškosi tarp įvairių bankų. Tačiau ne vien bankai, bet ir Vilniaus kredito unija gali suteikti norimą paskolą, kuri paprastai būna prieinama net palankesnėmis sąlygomis. Vilniaus kredito unijoje teikiamos paslaugos apima paskolas ir privatiems asmenims, ir verslui, kurios skirstomos dar į kelias rūšis. Skaitydami toliau sužinosite apie teikiamas paslaugas paskolų klausimais ir atrasite daugybę vertingų pasiūlymų.

Paskola privatiems asmenims

Paskola privatiems asmenims yra nustatoma pagal Jūsų poreikius ir finansines galimybes, taip pat pagal perkamo ar įkeičiamo turto kainą. Žemiau yra aprašyta kiekviena paskolos rūšis:

  • Imant būsto paskolą, tai yra įsigyjant naują būstą, reikia sumokėti pradinį įnašą, kuris apima 15 proc. įsigyjamo būsto vertės iš Jūsų asmeninių lėšų. Likusi suma apmokama iki 30 metų. 

  • Paskola būsto statyboms, remontui ar renovacijai gali būti grąžinama jau po remonto ar statybos darbų. Statant ar rekonstruojant būstą svarbu iš anksto gerai apgalvoti sienų ir lubų apdailą bei grindų garso izoliaciją. Geriausia yra iš anksto susidaryti detalų interjero planą.  

  • Paskola su nekilnojamojo turto įkeitimu suteikia galimybę greitai ir patogiai įsigyti didesnės vertės prekių ar paslaugų. Ši paskola geresnė už vartojimo paskolą, nes leidžia gauti didesnį, ilgesnio termino ir pigesnį finansavimą. 

  • Gyvenantiems ir dirbantiems užsienyje suteikiama galimybė gauti paskolą būsto ar kito nekilnojamojo turto įsigijimui Lietuvoje.

Paskola verslui

Vilniaus kredito unija taip pat teikia paskolas verslui. Jas gali gauti fiziniai komerciniai asmenys, ūkininkai ir juridiniai asmenys. Šios paskolos yra skirtos verslo reikmėms naujo verslo finansavimui ar esamo verslo plėtrai, taip pat tinka smulkiam ir vidutiniam verslui.

Paskola refinansavimui yra skirta tiek privatiems asmenims, tiek verslui. Jeigu turite daugiau nei vieną paskolą kitoje unijoje, banke ar kitur, jas galite padengti geresnėmis sąlygomis ir mokėti mėnesinę įmoką tik vienam kreditoriui. 

Vilniaus kredito unija yra puiki alternatyva bankui. Ji teikia paskolas privatiems asmenims ir verslui, atsižvelgdama į kliento finansines galimybes bei poreikius.

21-404 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode