Sprogimas

#AčiūMedikams: Kviečiame dėkoti Lietuvos medicinos darbuotojams

dekotiArtėjant Lietuvos medicinos darbuotojų dienai, minimai balandžio 27 d., kviečiame socialiniuose tinkluose padėkoti savo gydytojui, slaugytojui ar sveikatos priežiūros specialistui, nusipelniusiam pačių geriausių žodžių už išsaugotą Jūsų ar Jūsų artimojo sveikatą, o gal net ir gyvybę. Gražiausi, originaliausi sveikinimai papuoš nusipelniusių Lietuvos medicinos darbuotojų apdovanojimų renginį, kuris bus transliuojamas Sveikatos apsaugos ministerijos „Facebook“ paskyroje gegužės 4 d. tiesiogiai iš pačios sostinės širdies – Vilniaus rotušės. 

Parašytą, nufotografuotą ar nufilmuotą sveikinimą-padėką kelkite į komentarus po šiuo įrašu SAM „Facebook“ puslapyje arba dalinkitės savo asmeninių socialinių tinklų „Facebook“, „Instagram“, „LinkedIn“, „Twitter“ ir kt., paskyrose, būtinai naudodami grotažymę #AčiūMedikams.  

Sveikinimus kurti kviečiame ne tik pacientus, bet ir sveikatos priežiūros srityje dirbančius žmones, norinčius padėkoti savo kolegoms, medicinos autoritetams ar mokytojams arba pasveikinti visą medicinos darbuotojų bendruomenę šios gražios dienos proga.   

Švęskime Lietuvos medicinos darbuotojų dieną, visi kartu sakydami #AčiūMedikams!   

SAM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode