Kiek kainuoja dantų implantavimas?

implanŠiandien dantų implantus renkasi vis daugiau Lietuvos gyventojų, norinčių susigrąžinti gyvenimo komfortą netekus dantų. Dažnai pacientams kyla klausimas, kiek kainuoja dantų implantavimas? Šiame straipsnyje, klinikos ,,Dentaplanasgydytojai  pasidalins įžvalgomis kokia yra implantų kaina ir pateiks papildomos naudingos informacijos.

 

Kas yra danties implantas?

Danties implantas - mažas titaninis varžtelis, kuris chirurginiu būdu įsriegiamas į žandikaulį vietoje prarasto ar pašalinto danties šaknies. Kai implantas prigyja, ant jo prisukamas dirbtinis dantis, dar kitaip vadinamas vainikėliu ar karūnėle.

Kodėl verta rinktis dantų implantus?

  • Naudinga investicija

Palyginus su dantų protezais, jie gali laikyti tik 5-10 metų, o vėliau nusidėvi ir juos reikia koreguoti arba visiškai pakeisti. Vyresniems pacientams tai gali sukelti papildomus rūpesčius ir diskomfortą. O tinkamai prižiūrimi dantų implantai gali tarnauti visą gyvenimą. Tikriausiai kiekvienas pacientas svajoja kuo ilgiau išlaikyti savo dailią šypseną ir jaunystės grožį. Tačiau su dantų protezais to padaryti nepavyks, nes jie nestimuliuoja žandikaulio kaulo. Vienintelis dantų atkūrimo būdas stimuliuojantis kaulą yra dantų implantavimas. 

  • Padeda aiškiai kalbėti

Pacientai, kurie turi išimamus dantų protezus, gali jausti diskomfortą kalbėdami. Išimami  dantų protezai nėra pritvirtint prie žandikaulio, todėl gali pasislinkti, kai burna juda. O ant implantų prisukami cirkonio vainikėliai nejuda, atstoja tikrus dantis ir netrukdo aiškiai tarti žodžius.

  • Atkuria pilnavertę kramtymo funkciją

Kadangi implantai yra tvirtinami žandikaulyje, jie atkuria  tikrų dantų šaknį,  cirkonio keramikos vainikėliai ant implanto tvirtai fiksuoti ir puikiai atlieka kramtymo funkciją. Dantų implantavimas suteikia galimybę vėl džiaugtis savo mėgstamiausiu maistu.

Dantų implantų kaina

Tikriausiai dažniausiai pacientams kylantis klausimas – kiek kainuoja vieno danties implantas? Mūsų klinikoje pacientams siūlome tik kokybiškus Straumann group, švediškus Nobel Biocare dantų implantus ir šveicariškus Straumann, kurių kaina svyruoja nuo 449 iki 649 Eur:

  • Straumann group implantas buvo 549 Eur , dabar - 449 Eur.
  • Nobel Biocare implantas buvo 749 Eur, dabar - 599 Eur.
  • Straumann SLActive implantas buvo 799 Eur, dabar - 649 Eur. 

Bijantiems skausmo 

Jeigu vis dar abejojate ir dėl savo baimių nesiryžtate implantacijai, turime gerą žinią. Esame apsirūpinę moderniausia įranga ir technologijomis, todėl savo pacientams galime pasiūlyti net tris baimės įveikimo metodus:

  • Nuskausminamasis pieštukas
  • Inhaliacinė sedacija
  • Sedacija su anesteziologo priežiūra

Pas mus dirba patyrę ir savo darbą mylintys specialistai, kurie kiekvienam pacientui stengiasi padėti įveikti baimes ir kėdėje jaustis patogiai. 

 Dantų implantavimas yra puiki galimybė norint susigrąžinti ne tik pilnavertę kramtymo funkciją bet ir galimybę vėl laisvai šypsotis. Susisiekime, ir kartu atraskime jums naudingą sprendimą. Mus galite rasti Vilniuje adresu: Šeškinės Sodų g. 12, Verslo centre G12.

24-68

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode